Programma

Vrijdag 3 Mei

Vrijdag 3 Mei 19u – 20u

LEMON SQUEEZE

Op Vrijdag 3 Mei opent Lemon Squeeze Aalbeke Feest 2024! Met Griet Samain als Aalbekenaar op zang. Niet te missen.

Vrijdag 3 Mei 20u – 21u30

DJ DEEMZ

Op Aalbeke Feest krijgt jong lokaal talent een kans. Op vrijdag 3 mei komt DJ DEEMZ het beste van zichzelf geven. Party-time

Vrijdag 3 Mei 21u30 – 23u30

DJ T PULSE

Op vrijdag 3 mei DJ T-Pulse op Aalbeke Feest! Ready for a party?

Vrijdag 3 Mei 23u30

PAT KRIMSON

Als één van de hards werkende artiesten in de business is Pat Krimson een begrip in de dance-wereld. Na 30 jaar 2Fabiola en duizenden dj-sets komt Pat Krimson op vrijdag 3 mei Aalbeke Feest! platspelen.Om het met zijn eigen woorden te zeggen: A trip for mind, body & soul.

Vrijdag 3 Mei 00u30 – 2u

MICHIEL CNUDDE

Michiel Cnudde, is ondertussen een vaste waarde als TOP DJ. Michiel Cnudde werd gekroond tot beste DJ van Vlaanderen, waarna hij furore maakte in het zonnige Lloret de Mar. Ondertussen speelt hij zowat alle grote festivals en fuiven plat! Hij bezit de unieke eigenschap om 4 platen aan een razend tempo naadloos in elkaar te breien!

Zaterdag 4 Mei

Zaterdag 4 Mei 18u

DJ BOBETTE

Zaterdag 4 mei van 14u tot 02u. DJ Bobette komt op 4 mei plaatjes draaien op Aalbeke Feest! Feestje gegarandeerd! 

Zaterdag 4 Mei 18u

ALLE KLEUREN

Heyah Mama, het is feest! Alle Kleuren is dé ultieme 11-koppige K3 tributeband! De Liveband brengt de grootste hits naar festivals en feesten. De liveshow bevat meer dan 40 K3 Hits, vol dans en interactie. Dat de muziek van K3 juist aanslaat bij de intussen groot geworden fans, bewijst deze feestband met het thema #K3nostalie. Beleef het feest en de magie als nooit tevoren, in alle kleuren van de regenboog.

Zaterdag 4 Mei 20u30

MAMA’S JASJE

eer dan 30 jaar na de doorbraak in 1990 is Mama’s Jasje terug van nooit weggeweest.

Zo ver weg, Als de dag van toen, Doe het licht maar uit, Teken van leven,… Tientallen hits zijn de revue gepasseerd en zijn anno 2023 nog steeds een garantie op een vet feestje.

Op zaterdag 4 mei zet Mama’s Jasje zonder twijfel Aalbeke Feest! in vuur en vlam.

Zaterdag 4 Mei

BONNES MUZIEKCARROUSEL XXL

Na Mama’s Jasje is het op zaterdag 4 mei de beurt aan Bonnes Muziekcarrousel XXL om het plein in vuur en vlam te zetten. Verwacht je aan een eclectische DJ-set met blazers. Ambiance verzekerd. Sharing is caring!

Zondag 5 Mei

Zondag 5 Mei Doorlopend vanaf 11u

DJ de Man van Atlantis

De Radio Atlantis Drive-In Show staat garant voor een uniek en apart feestje. Dj de Man van Atlantis, vintage dj, een dj zoals in de 70’s,  mengpaneel en twee platendraaiers, retro visuals, 70’s decoratie, radio jingles ( radio Atlantis), altijd de sfeer van toen door de speakers en interactie met het publiek. Hedendaagse hits ( op cd én vinyl..) disco stampers, ambi, stevige rock, Fuifmuziek aangepast aan je thema en smaak. Een aparte mix voor Jong en minder jong publiek.

Zondag 5 Mei 18u

MUZAMIES

Het pittig popkoor blaast je helemaal weg! De hits van onder andere Beyoncé en Lady Gaga worden door deze “ladies with an attitude” harmonieus in een nieuw kleedje gestoken. Muzamies kiest voor een uitgebreid repertoire van folk en kleinkunst over golden oldies tot musical en hedendaagse pop, maar allemaal in een origineel meerstemmig arrangement met een moderne sound.

Zondag 5 Mei 20u

GREEN ONIONS

Wie GREEN ONIONS zegt, denkt automatisch aan twee uur ongedwongen speelplezier. Door hun hedendaagse sound en nog jeugdige gedrevenheid doet deze vierkoppige band hun speelstijl denken aan een live gespeelde DJ-set. Met een non-stop repertoire dat de betere dance-pop-en rocknummers uit de periode van de 80’s tot nu bevat, speelden zij reeds op honderden locatie’s in binnen- en buitenland.